Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

04-09-2019: Sådan fjerner du kronhjortens fortænder


En af hjørnestenene i hjortevildtforvaltningen er viden og videnindsamling. Derfor har Danmarks Jægerforbund igangsat en frivillig tandindsamling, hvor kronhjorte aldersbestemmes ved hjælp af tandsnit.

03-09-2019: Husk dokumentation når du kører med våben i EU


Skal du på jagt nede i Europa, er det ikke nok blot at huske det rødbedefarvede og dit EU-våbenpas. Især tysk politi er begyndt at tjekke alle papirer - ikke mindst dokumentation for våbnets formål på rejsen.

03-09-2019: DJ i dialog vedr. forbedring af biodiversitet i skov


Landbrugsstyrelsen afholdte den 23. august 2019 informationsmøde og workshop om tilskudsordningen for skov med biodiversitetsformål. Danmarks Jægerforbund deltog i dialogen og samarbejdet om forbedring af biodiversiteten i skov.

02-09-2019: DJ og Vildt Gastronomi indtager Food Festival


Mød Danmarks Jægerforbund og Vildt Gastronomi på slap line i Aarhus, når årets Food Festival løber af stablen. Her kan du smage på det fritlevende vildt, der både er lokalt, bæredygtigt og sæsonfriskt.

02-09-2019: Husk de lokale jagttider på då- og kronvildt


Udover de nationale jagttider på hjortevildt, findes der også en lang række lokale og regionale jagttider på då- og kronvildt.

30-08-2019: September i prammen


Efterhånden som september nærmer sig, vokser forventningerne, der hos en inkarneret strandjæger hele tiden ligger og ulmer.

30-08-2019: Der er ikke nye jagttider på vej


På vegne af DJ-hjortevildtsudvalget gives alle hjortevildtsjægere hermed seneste status vedr. indstillingen på nye jagttider på dåvildt. Jagttiderne bliver tilsyneladende alle steder ved det ”gamle”.

29-08-2019: Ny funktion gør Jæger-app til uundværlig følgesvend på jagten


Med DJ’s Jæger-app har det aldrig været nemmere at holde styr på jagttiderne. Med hjælp fra din telefons GPS kan appen fortælle dig, hvad du må jage præcis der, hvor du befinder dig. I denne artikel kan du læse om Jæger-appens mange funktioner, og hvordan du får pustet liv i din nye følgesvend på jagten.